wall-n-deco AIO Grafic are exclusivitate în Cluj-Napoca cu www.wallanddeco.com

Parteneri

AIOGRAFIC lucrează direct cu peste 65 de producători Europeni de mobilier, lumini, echipamente pentru casă, electrocasnice și cu lideri în producția de țesături, obiecte decorative și accesorii. Mai mult decât atât, nu ne limităm la contactele deja stabilite cu partenerii existenți – pornind de la obiectivele specifice și dorințele clienților noștri, găsim producători locali ale căror produse sunt necesare în realizarea proiectelor noastre.

Vizităm frecvent târgurile internaționale profesionale de profil și ne mărim tot timpul aria de manufacturieri, furnizori și artiști, noile tehnologii și materiale, pentru realizarea celor mai deosebite și ambițioase proiecte. În timpul implementării proiectelor complexe, pentru fiecare tip de activitate, selectăm cei mai buni specialiști în domeniu, astfel încât să ne ridicăm la așteptările clienților noștri.

În lista partenerilor noștri se găsesc cei mai buni specialiști care lucrează cu piatră, artiști care lucrează cu mozaic, care fac tencuieli decorative sau artiști plastici. Apreciem sincer colaborarea cu partenerii noștri pentru  profesionalismul și implicarea de care dau dovadă pe parcursul proiectelor comune, în felul acesta  reușind sa ducem la bun sfârșit și să punem în practică cele mai îndrăznețe idei.